Hääkukat

Toteutamme hääkukkaset asiakkaan toiveiden mukaisesti. Morsiuskimpun hintaan vaikuttaa valitut kukat sekä kimpun malli. Kukkien hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.  Morsiuskimppumalleja on pyöreä kimppu, pisaran mallinen kimppu, käsivarsikimppu ja lukuisat erilaiset morsiuskorut. Morsiuskimppujen hinnat vaihtelevat 90-200 euroon.  Lopullista hintaa voi tiedustella, morsiuskimpputilauksen yhteydessä.

Häihin halutaan usein myös vieheitä: sulhaselle, bestmanille  ja vanhemmille. Hinta vaihtelee vieheestä riippuen 8-15 €/kpl.  Heittokimpun hintaan vaikuttavat myös valitut kukat, hinta noin. 15-25-40 € . Toteutamme myös uniikit käsikorut ja hiuskorut. Hinnat vaihtelevat valittavista kukista ja työn vaativuudesta riippuen 15-50€. Saatavilla on myös yksittäisiä hiuskukkia. 

Tarvittaessa meiltä saa myös koristelun häihin. Asetelmat ja tilakoristeet antavat viimeistelyn tunnelman juhlaan. Lopullinen hinta määräytyy kukkavalinnan mukaan. Tilakoristeet 60-120€/kpl ja asetelmat laina-astioihin tai omiin 50-80 €/kpl.

Ole meihin yhteydessä niin sovitaan aika ja suunnitellaan sinulle kauniit ja laadukkaat hääkukkaset elämäsi ainutkertaisiin juhliin…

Viehe

Morsiusviuhka